Hvem er jeg?

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2005 i Aarhus.
Jeg vidste straks, at jeg ville ud og gøre en forskel indenfor den primære fysioterapi og søgte job på private klinikker. De første tre jobs var i Aarhus før jeg kom til Randers i 2007 og det blev tydeligt at den grundlæggende uddannelse skulle suppleres med endnu større faglig viden og kompetencer.

Jeg tog den internationale anerkendte uddannelse indenfor Mekanisk Diagnose og Terapi og blev cert. MDT (certificeret Mekanisk Diagnose og Terapi terapeut) i 2007, fordi jeg ville være blandt de bedste fysioterapeuter til at behandle primært ryg og nakke. Derfor har jeg flere gange dagligt kunder med netop disse problematikker.
http://www.mckenzieinstitute.org/danmark/da_DK/patienter/hvad-er-mekanisk-diagnostik-og-terapi/

I 2010 tog jeg på et af de første kursuser i Danmark indenfor Mulligan ledbehandling for at blive endnu skarpere og dygtigere til at behandle alle kroppens led og mekanik. Denne nyeste viden kom ligeledes fra New Zealand og er internationalt anerkendt. Som 1 ud af dengang 120 fysioterapeuter i Danmark fik jeg i 2014 eksamen og blev dermed CMP (certified Mulligan Practitioner).  http://www.mulligan.dk/behandler-cmp/

Men på trods af min stærke faglige kompetence som fysioterapeut følte jeg stadig, at jeg manglede noget vigtigt:
Hvad hjælper det at kroppen er med, hvis hovedet og hjertet ikke med?
Det frustrerede mig, at det nogen gange var mere end almindeligt svært at få motiveret mine kunder til at lave øvelser, bibeholde tabt vægt eller finde den egentlige årsag til spændingerne, selv om jeg synes jeg forklarede dem hvorfor.
Så derfor begyndte jeg min uddannelse som life- og business coach hos Manning Inspire i efteråret 2016, coachede ved siden af mit arbejde i 7 måneder og blev certificeret coach i marts 2017. I efteråret 2017 tilbød Manning Inspire mig at være med til at uddanne næste hold coaches, som coach trainee og siden eksaminere dem i foråret 2018.
http://www.sofiamanning.com

Nu arbejder jeg med mine kunder mentalt også. Mange gange skal spørgsmålene jeg som fysioterapeut har stillet tusindvis af gange i de sidste 13 år, bare stilles på en anden måde for at nå i mål.
Hvor mange gange har jeg ikke hørt, at grunden til at der ikke er blevet lavet øvelser som aftalt er, at der ikke var tid?
Giv mig det svar, hvis du tør efter jeg er blevet coach og du vil udfordret på, om det var den virkelige grund eller der ligger noget andet bag?

Ved siden af de individuelle behandlinger og coaching sessioner underviser jeg på hold flere gange ugentligt. Lige nu er det 7 hold om ugen med primær fokus på styrke- og stabilitetstræning til ryg og mave ved hjælp af bl.a. pilates og store fys bolde. Holdene kan ses på: http://fysogsund.dk/holdplan/

Fra efteråret 2018 vil jeg også undervise i Fysio Flow, hvor der sættes endnu mere fokus på kroppens samspillet mellem musklerne, bindevæv og det mentale for at få balance i kroppen. Dette sker ved hjælp af bevægelse, vejrtrækning, yoga og afspænding.