Maria ser dig, hun hører dig og hun mærker dig.
Om det er som fysioterapeut, coach eller træner, så får du altid lige lidt mere end man ville forvente.
Hos Maria er du aldrig bare et nummer, hun giver sig tid til netop den du er og det du har brug for.
Maria formår altid at skabe tryghed og at trænge ind til kernen af dit problem.
Jeg har derfor sendt flere i hendes retning og alle har været begejstret. Derfor får Maria mine varmeste anbefalinger!
Anna. September 2019

Jeg har gået rigtig meget til fysioterapeut siden 2016 efter en trafikulykke, hvor jeg desværre fik et piskesmæld.
Jeg blev overflyttet til Maria efter noget tid og det er simpelthen det bedste der er sket for mig. Maria kan bare udrette mirakler, jeg har en tilværelse nu, som jeg kan holde ud og det er takket være Maria.
Som jeg også siger til Maria, så har hun magiske hænder og når jeg går fra behandlingen, synes jeg at jeg kan klare hele verdenen.
Maria er en ener uden lige. Jeg glæder mig altid når jeg skal ind og møde Maria igen, hun er tiltalende og mega sød person der virkelig ved, hvad hun har med at gøre.
Fra besøg 3 gange om ugen til nu cirka hver anden måned, det er da et mirakel? Det er det i hvertfald for mig. Giver Maria de bedste anbefalinger!
Yvonne. Juli 2019

Jeg henvendte mig til Maria for at få coaching.
Jeg føler, at jeg har fået de helt rigtige redskaber af Maria til at arbejde videre med mit mål og kan allerede mærke det i forhold til at møde nye mennesker i min hverdag og i mit arbejde.
J. Juli 2018

Jeg er pt. i et coaching forløb hos Maria.
Jeg oplever, at Maria med sin professionelle ekspertise som coach – med hendes medmenneskelighed og hjertevarme – har været i stand til at hjælpe mig med at fjerne blokeringer og mørke i mit sind, så min krop og hjerne ikke er i alarmberedskab mere. Jeg er overbevist om, at når jeg er færdig med mit forløb hos Maria, er jeg så tæt på at være blevet det menneske jeg kan og ønsker at blive.
Britta. Marts 2018

Jeg har brugt Maria som fysioterapeut i flere år.
Maria evner at se kroppens sammenhænge som ingen anden behandler jeg har mødt. Desuden er Maria en fantastisk person og jeg nyder altid at komme hos hende.
Jannie. Maj 2017

Tak for coaching forløbet hos dig.
Et forløb som har betydet meget for mig, for at komme videre med mit liv. Jeg kan varmt anbefale dig til andre, som har brug for at se nye muligheder i en for dem fastlåst livssituation.
E. Februar 2017