Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er mange ting, hos mig er der både fokus på det fysiske dvs. knogler, muskler og bindevæv – og det mentale. 

Jeg er dybt fascineret af kroppen og alt det den formår – og hvad den ikke formår.
Din krop fortæller alt og den lyver aldrig! Det kan godt være du ikke har lyttet til den – og det startede med små fine signaler fra den indtil den til sidst skriger højt!
Ja undskyld mig, men det er det billede jeg ofte ser – og som jeg elsker at hjælpe med til at få ændret, så hoved, krop og hjerte igen taler sammen.

Jeg vil gerne se og tolke kroppen. Hvad fortæller den? Hvad har den af udfordringer? Hvordan kan vi i fælleskab løse det og hvad vil være mest optimalt for dig? Hvad kan jeg gøre for at hjælpe og hvad kan du selv gøre?

Ikke dermed sagt at alt handler om øvelser og at du kan træne dig fra alle problemer, nogle gange er massage eller passiv behandling et af de små skridt der skal til, for at du igen føler dig tilpas i din krop.

Har du tidligere været hos fysioterapeut eller anden behandler, så har du måske allerede øvelser og erfaring med dette. Men min værktøjskasse og mit syn på dig er måske anderledes, så måske skal der startes helt forfra eller på en anden måde.

Jeg tror på,  at vi sammen skal finde den bedste løsning, hvad enten det er behandling, træning, vejledning eller vi bliver enige om at coaching er næste skridt.

Praktisk info:

Tid afsat til en fysioterapeut behandling (uden coaching) er 25-30 minutter, hvor jeg skal høre hvad der er dit fysiske problem, kigge på din krop, teste og analysere samt finde den bedste løsning fremadrettet.
Jeg er underlagt at skulle skrive en elektronisk journal under forløbet, således at din læge kan informeres hvis vi bliver enige om dette samt at du som patient på ethvert tidspunkt kan få en kopi af journalen. Desuden skal du give samtykke til at jeg må have en journal på dig, klik evt. her

Forsinkelse: Nogle gange er det nødvendigt lige at bruge få minutter mere, for at vi får lavet en god plan for hvad der skal ske frem til næste gang vi ses og derfor kan jeg være forsinket efterhånden som dagen skrider frem. Men hellere være lidt forsinket end at sende dig ud af døren uden en god afslutning.
Kommer du for sent til din tid og jeg er klar, så forsøger jeg at nå det vi skal på den tid der er tilbage inden næste kunde kommer.

Prisen for fysioterapi er fastsat efter overenskomst med Regionerne, Sygesikringen og Danske Fysioterapeuter.
Du kan finde dem her

Der ydes tilskud fra Sygesikringen Danmark, hvad enten du har en henvisning fra din læge eller ej.
Afbud til fysioterapi sker også efter gældende overenskomst. Derfor modtager du en SMS 24 timer før din tid, så du kan nå at melde afbud.  Udeblivelse eller for sent afbud koster det samme som en behandling, der er ikke tilskud fra hverken sygesikringen eller Danmark.