Hvad er coaching?

Coaching er et mentalt værktøj! 

Jeg kunne ikke være den fysioterapeut eller person som jeg i dag er UDEN coaching!

Jeg elsker hvordan få spørgsmål kan udfordre og flytte et menneske fra at være låst fast i mønster til igen at få mod på livet og få motivationen til at blive det menneske de længes efter at være.

Tro mig, jeg har gået hele vejen selv. Fået stillet spørgsmål, skulle grave efter svarene dybt i mig selv og også nogle gange været dybt frustreret over, at svarene måske ikke bare kom med det samme eller blev serveret – men at jeg selv skulle finde dem og at de nogle gange lod vente på sig.
Men det er præcis hvorfor jeg elsker coaching! Det er ikke et quick fix, men små bitte skridt du skal tage på DIN VEJ for at nå frem til det du ønsker skal ske i dit liv.

Jeg er så heldig, at jeg hver dag får lov til at hjælpe mennesker både med deres fysiske udfordringer, men også med deres mentale udfordringer. Det kan være små bitte ting, som kun vedrører dem selv, det kan være udfordringer i deres parforhold, deres arbejdsliv – ja på alle områder af deres liv.
Ofte ved mine kunder ikke, at jeg coacher dem – jeg stiller jo bare spørgsmål og de svarer imens de ligger og får behandling et sted på kroppen.

Nogle gange er deres udfordringer så store, at der skal mere til end snak imens jeg behandler de fysiske gener – og derfor kan jeg bookes til sessioner kun med coaching.

Praktisk info vedrørende coaching:

Jeg afsætter halvanden time til en coaching session, selv om en session typisk varer omkring 1 time. Dermed sikrer jeg, at der er tid nok til at vi kommer i dybden og vi får en ordentlig afslutning uden at løbe tør for tid. Det er jo også sket før at vi kan være lidt forsinkede fra start pga. udfordringer med trafikken, internetforbindelsen eller lign.

Vi kan mødes hos mig, hos dig eller via Skype.  Grundet min kalender i klinikken vil coaching typisk ligge sidst eftermiddag eller aften. Vi kan sidde overfor hinanden i klinikken, vi kan mødes hos dig eller vi kan tage sessionen via Skype. Fordelen ved Skype er, at du kan sidde i dine egne trygge omgivelser og ikke behøver at finde parkering, køre ind til klinikken i Randers for at mødes med mig eller du kunne jo faktisk være i et andet land på ferie imens? Min Skype adresse får du fra mig, når vi aftaler det er således coachingen skal foregå.

Tid til coaching kan kun bookes direkte efter aftale med mig. Hvis du overvejer om coaching er noget for dig, så tag kontakt til mig tryk her. Så modtager jeg en mail og vil kontakte dig telefonisk hurtigst muligt. Du er også velkommen til at give mig et opkald på mobilen, men da jeg ikke har den på mig under mine behandlinger og sessioner, så får du højst sandsynligt min telefonsvarer.
Når jeg ringer tilbage til dig, vil jeg gerne høre lidt om, hvad det er du gerne vil have min hjælp til og dine forventninger samt sige om det er noget jeg kan levere.

Priser:
Opkald før booking af session: 0 kr.
Første coachingsession til intropris 750 kr.
Efterfølgende coachingsessioner købt enkeltvis 1000 kr.
Coachingpakke lille: 3 x sessioner som skal gennemføres indenfor 3 måneder 2600 kr.
Coachingpakke stor: 6 x sessioner som skal gennemføres indenfor 6 måneder 4900 kr.

Alle priser til private er inkl. moms. Til firmaer skal der tillægges moms på 25 %
Der er ikke tilskud fra Sygesikringen eller Danmark til coaching.

Ved køb af pakker betales det fulde beløb ved første session og bruges alle sessioner ikke indenfor tidsrammen, tilbagebetales de ubrugte sessioner ikke.

Husk afbud til coaching skal ske mindst 24 timer før på mail eller telefon, ligeledes hvis aftalen ønskes flyttet til anden tidspunkt. Meldes der afbud under 24 timer før, betaler du det fulde beløb for sessionen.

.